1.logo

De winkelwagen is leeg

Fietskarren voor kinderen

Voor vakantie, een dagtocht, of dagelijks gebruik. Waarom de kinderen niet vervoeren met een fietskar? Veiliger en comfortabeler dan een kinderzitje en nog extra bagage mee op de koop toe.

Het gebruik van een fietskar kent vele voordelen, kinderen zijn beschut tegen regen of zonneschijn, kunnen rustig in slaap vallen onderweg en zijn vaak om te bouwen tot wandelset waardoor er ook niet met buggy’s gezeuld hoeft te worden. Voor onderweg kan er speelgoed mee of een knuffel, ruimte genoeg. Houdt er alleen wel rekening mee dat de kar in uitgeklapte toestand veel ruimte inneemt in een schuurtje en dat niet iedere kar eenvoudig in te klappen is.

Fietskarren voor de hond

Neem uw trouwe viervoeter mee op een ritje met de fiets. Deze uiterst comfortabele fietskarren zijn speciaal gemaakt voor het vervoer van honden de standaard Doggy trailer voor het vervoer van honden tot 36 kg en de Mini Doggy trailer voor honden tot 15 kg. Standaard voorzien van anti-slipmat en zonnedak.

Bagagekarren

Voor de momenten dat het allemaal niet meer op uw fiets past hebben wij voor u fietskarren geselecteerd die het makkelijk maken op uw bagage zo eenvoudig mogelijk mee te nemen. Een opvouwbare fietskar die eenvoudig op te bergen is op de momenten dat u deze niet gebruikt en een bagagekar met uitneembare tas. Bent u op de plaats van bestemming dan hoeft u alleen uw tas uit te nemen loopt u zo uw hotelkamer binnen.

Resultaten 1 - 17 van 17

daarom breep ideal kleurdaarom breep maestro kleurdaarom breep mastercard kleurdaarom breep visa kleurdaarom breep mrcash kleurdaarom breep overboeking kleur billink kleur

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 35,00. Uw bestelling altijd binnen twee werkdagen in huis.