1.logo

De winkelwagen is leeg

De garantie op doorgaans alle artikelen, tenzij anders aangeven, is normaliter de fabrieksgarantie die de fabrikant standaard biedt. Vaak vindt u de precieze garantietermijn in de gebruiksaanwijzing van het artikel. Indien deze niet aanwezig is dan geldt de wettelijke garantietermijn.

We nemen ten aanzien van het geleverde de fabrieksgarantie over van de fabrikant of importeur van het betreffende product. De garantie is niet van toepassing indien de fouten geheel of gedeeltelijk het gevolg zijn van onjuist, onzorgvuldig of ondeskundig gebruik voor andere dan normale doeleinden, van buiten komende oorzaken of normale slijtage.

Door reparatie en/of vervangen gaat de garantietermijn niet opnieuw in. Voor overige garantiebepalingen wordt verwezen naar de regelingen en vorderingen die de wet stelt.

In de volgende, door de fabrikant te beoordelen gevallen, wordt geen garantie verleend: normale slijtage, onvoldoende onderhoud, loszittende bouten en moeren, roestvorming, fietsen die zonder toestemming van de fabrikant worden gewijzigd, fietsen die anders worden gebruikt dan normaal kan worden beschouwd, ondeskundige reparaties en indien zadel/stuurpen boven de markering worden gemonteerd. 

Indien u vragen heeft over de garantie, of hiervan gebruikt wilt maken, dan kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

daarom breep ideal kleurdaarom breep maestro kleurdaarom breep mastercard kleurdaarom breep visa kleurdaarom breep mrcash kleurdaarom breep overboeking kleur billink kleur

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 35,00. Uw bestelling altijd binnen twee werkdagen in huis.

breep driewielersbreep loopfietsenbreep kinderfietsenbreep fietsbellenbreep fietshelmen 2breep fietskarrenbreep fietsmandenbreep fietsslotenbreep fietsstoeltjesbreep style your bikebreep monkeylightbreep fietstassenbreep regenponchosbreep paraplus