1.logo

De winkelwagen is leeg

Het kan natuurlijk voorkomen dat uw bestelling niet bevalt. Breep doet hierover niet moeilijk. Natuurlijk doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk over uw aankoop te informeren. Maar we begrijpen dat je op een fiets ook eventjes moet gaan zitten, daarom bieden wij onze klanten een bedenktijd van 14 dagen, welke ingaat op de dag na ontvangst van de aankoop. In deze periode van 14 dagen beslist u of u uw aankoop wilt houden, of deze toch retour wilt sturen en hiermee gebruik wilt maken van het herroepingsrecht.

Herroepingsrecht?

Het herroepingsrecht voor koop op afstand, zoals in Europese richtlijnen beschreven, houdt het volgende in.

 • U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
 • Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen.
 • De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
 • Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons, The Box Brands Netherlands BV, Plompertstraat 42, 3087BD Rotterdam via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.
 • Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

 • U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.
 • De directe kosten voor het terugzenden of het omruilen van de goederen komen voor uw rekening.
 • U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Herroepingsprocedure

Om uw aankoop retour te sturen volgt u het volgende stappenplan.

 • Vul het herroepingsformulier volledig in.
 • Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met in de bijlage uw herroepingsformulier.
 • Vermeld altijd uw ordernummer en het product wat u wilt retourneren.
 • Wij nemen contact met u op om de retourzending in gang te zetten.

Retouradres

The Box Brands Netherlands BV
Plompertstraat 42
3087 BD Rotterdam
085 047 55 41

 

daarom breep ideal kleurdaarom breep maestro kleurdaarom breep mastercard kleurdaarom breep visa kleurdaarom breep mrcash kleurdaarom breep overboeking kleur billink kleur

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 35,00. Uw bestelling altijd binnen twee werkdagen in huis.

breep driewielersbreep loopfietsenbreep kinderfietsenbreep fietsbellenbreep fietshelmen 2breep fietskarrenbreep fietsmandenbreep fietsslotenbreep fietsstoeltjesbreep style your bikebreep monkeylightbreep fietstassenbreep regenponchosbreep paraplus