NIEUWS

8 April 2024

beker blauw

Onze eerste twee series met bekers in het assortiment gevoegd. Met behulp van de personalisatie software die wij gebruiken kan er eenvoudig een afbeelding of tekst worden toegevoegd. We mogen gebruik maken van de meegeleverde beeldbank waarmee letterlijk miljoenen afbeeldingen beschikbaar zijn. Voor het gebruik van de afbeeldingen dient echter wel een kleine vergoeding te worden betaald van  € 0,95. Het natuurlijk ook altijd mogelijk om een eigen afbeelding of foto in te voegen.

Om naar de productpagina te gaan klik je op hier.

 

20 februari 2024

nachtlampje met hond met licht

Nieuw in ons assortiment zijn de nachtlampjes. Keuze uit 20 verschillende designs en eventueel te voorzien zijn van een tekst of naam. Makkelijk toe te voegen door middel van onze ‘product customizer’.

Klik hier om naar de pagina te gaan.

10 januari 2024

Eigenlijk doen we best veel maar hebben we geen tijd om berichten te plaatsen. Tijd om ons Instagram account tot leven te wekken. Staan heel veel ideeën en producten op stapel die uitgewerkt moeten worden.

14 Juli 2023

De website is live, hij is nog niet helemaal af maar het eerste resultaat zijn we best tevreden over. De gebruikte afbeeldingen zijn nog niet definitief en er zal af en toe best nog iets niet helemaal goed werken maar we kunnen van start. Momenteel zijn we bezig om te bedenken welke verkoopkanalen we zullen gaan inzetten, het deel van een webshop waar we zelf niet bijster enthousiast van worden. 

Nu is het vooral fine-tunen van onze webshop en ons assortiment uit te breiden. Ons streven is om wekelijks een nieuw ontwerp toe te voegen. 

7 Juli 2023

De eerste serie naamborden is gemaakt! Een strak vormgegeven naambord met een Robuuste uitstraling voorzien van 2 of 4 roestvrijstalen afstandhouders, vandaar dat we deze serie de naam Robuust hebben gegeven. De bordjes bestaan uit 2 lagen plexiglas waarbij de achterste laag bestaat uit een zilver- of goudkleurige spiegel die het geheel een luxe uitstraling geeft.

26 Juni 2023

Wat begon als een uit de hand gelopen hobby begint inmiddels serieuze vormen aan te nemen. Een hobby laser heeft ons verhaal gestart met het graveren van pennen, sleutelhangers en houten (naam)bordjes. Na eindeloos gepruts zijn we uiteindelijk tot een resultaat gekomen waar we oprecht trots op zijn. 

Vooral de naambordjes geven ons de mogelijkheid om onze eigen ideeën in te verwerken op het gebied van print en design. Om onze (productie)mogelijkheden uit te breiden zijn we overgegaan op de aanschaf van een CO2-laser en UV-printer en hebben we plexiglas toegevoegd aan onze materialen. Dit biedt ons de mogelijkheid om borden te kunnen maken die weer- en windbestendig zijn en eindeloze mogelijkheden bieden.